Special maskiner

Special maskiner

Vi har 40 års erfaring med design, konstruktion og fremstilling af løsninger og maskiner i rustfrit stål henvendt til særligt mejeri- og fødevareindustrien, men vi tager imod forespørgsler på alle slags opgaver. Vi producerer og leverer kundetilpassede special maskiner i rustfrit stål.

Vi udvikler og producerer special maskiner til dig, så maskinen passer nøjagtigt til dit behov. Høj kvalitet og finish er vigtigt for os, og vi kan garantere det grundet vores kompetente hænder og store faglighed. I vores arbejde har vi altid fokus på hygiejne og renlighed, blandt andet fordi det er vigtigt for os, at vores kunders slutprodukt er af høj kvalitet.

Vi konstruerer vores special maskiner i 3D, så det er muligt for dig at se vores løsning, som er optimeret efter dine krav og dit budget. Vi står også for montering af maskinen, da det er vigtigt for os at afslutte vores projekter, så vi er sikrer, at vores kunde er tilfreds. Derudover kontrollerer vi altid vores løsninger, for at sikre den gode kvalitet.

Vores mange års erfaring, tæt dialog med vores kunde samt processen for vores arbejde, skaber altid et godt samarbejde med vores kunder, hvilket er i højsædet for os.

Fordele ved HSV Combi – Special maskiner

  • Vi laver din special maskine kundetilpasset.
  • Der vil være tydelig synliggørelse af projektets værdi i forbindelse med erkendelse af behovet.
  • Vi giver dig mulighed for at se vores løsning til dig i 3D, hvilket også kan give en forståelse af de tekniske detaljer ved maskinen.
  • Vi garanterer dig en økonomisk, driftssikker og hygiejnisk løsning.
  • Vi kvalitetssikrer altid vores løsninger og tilbyder også service efter projektets afslutning.

Eksempel – Special maskiner