Ostereoler

Ostereoler og lagerreoler

Med mange års erfaring og viden inden for opbevaring og transport af oste, producerer og leverer vi kundetilpassede oste- og lagerreoler i rustfrit stål. HSV Combi har stort kendskab til ostebranchen, da vi har 40 års erfaring inden for mejeri- og fødevareindustrien.

Når vi konstruerer og producerer ostereoler, er hygiejne og rengøringsvenlighed i højsædet og vores rustfri ostereoler opfylder derfor altid krav til drift og hygiejne. Vi går hos HSV Combi meget op i kvalitetssikring og høj finish. Dette vil være at se gennem hele vores arbejdsproces og samarbejde med dig.

For at du kan se vores løsning til dig, konstruerer vi den i 3D, ud fra dine krav og budget. Vi er med dig helt fra udviklingsfasen til montage, opstart og indkøring. På den måde sikre vi altid, at vores projekter afsluttes som aftalt, og at alt lever op til den høje kvalitet, vi tilbyder.

Med vores store erfaring inden for mejeriindustrien, samt processen for vores arbejde, ønsker vi altid at skabe et godt samarbejde med vores kunder.

Fordele ved HSV Combi – Ostereoler og lagerreol

  • Vi fremstiller vores oste- og lagerreoler efter dine kravspecifikationer.
  • Vi konstruerer løsningen i 3D, så du kan se vores løsning til dig samt forstå alle de tekniske detaljer.
  • Din rådgivning og løsning vil altid være kvalificeret, da vi har kompetente hænder og stor faglighed hos HSV Combi.
  • Der er synliggørelse af projektets værdi i forbindelse med erkendelse af behovet.
  • Vi har altid fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed, for at kunden kan opretholde et hygiejnisk procesmiljø. HSV Combi kan tilbyde svejsning efter WPS.
  • Vi skaber løsninger hvor service og vedligeholdelse er nemt.
  • Kvalitetssikring er vigtigt for os.

Eksempel – Oste og lager reol