Reoltømmer

Reoltømmer

Vi har hos HSV Combi stor erfaring med at tegne, konstruere, udvikle og beregne mejeriudstyr. Vi producerer og leverer forskellige former for reoltømmere i rustfri stål, som udvikles efter kundens kapaciteter og ønsker. Vi har stort kendskab til fødevareindustrien – især inden for mejeri, men vi tager imod forespørgsler på alle slags opgaver.

Vi drager nytte af vores store erfaring inden for fødevareindustrien, når vi konstruerer og udvikler reoltømmere kundespecifikt. Vi udvikler og producerer nemlig altid løsninger med høj fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed. Kvaliteten for vores produkter er derfor i top, for at sikre, at de specifikke hygiejnekrav opfyldes.

Med en reoltømmer sikres en stabil produktion, som passer til de aktuelle produktionskapaciteter. Man sikrer en stabil produktion, med meget lav risiko for produktskader, samtidig med at gentagende fysisk arbejde for operatører fjernes, og der skabes et godt arbejdsmiljø. Reoltømmeren kan bygges sammen til en produktionslinje bestående af flere maskiner og transportører. Den kan eksempelvis kombineres med en reolvaskemaskine efter tømmeren, samt transportører før og efter for bufferplads.

Vi konstruerer vores løsninger i 3D, så det er løbende muligt for vores kunder at være en del af udviklingen, som er optimeret efter dine ønsker og behov. For os er kvalitetssikring vigtigt, og derfor står vi også for montering, indkøring og oplæring, samt efterfølgende kontrollering inden anlægget overgives til kunden.

For os er det vigtigt at skabe et godt samarbejde med vores kunder, hvilket vi kan gøre med vores store erfaring inden for reoltømmeenheder, samt processen for vores arbejde.

Fordele ved HSV Combi – Reoltømmer

 • Vi laver en maskine som passer til jeres kapacitet.
 • Der skabes synliggørelse af projektets værdi i forbindelse med erkendelse af
  behovet.
 • Rengøring er enkel.
 • Den er nem at servicere og vedligeholde.
 • I de fleste tilfælde er der en god tilbagebetalingstid.
 • Vi laver en kundetilpasset løsning.
 • Der er lave vedligeholdelsesomkostninger.
 • Der skabes et godt arbejdsmiljø, da manuelt og gentagende arbejde fjernes.
 • Vi er altid behjælpelige med service og reservedele efter projektets afslutning.
 • Der er mulighed for at bygge sammen til en hel produktionslinje med transportører og vaskemaskine.

Eksempel – Saltningsreol tømmelinje

Reoltilførsel

Ved reoltilførsel overføres saltningsreolen med oste manuelt ved hjælp af den eksisterende traverskran til reoltransportøren ved reoltømmeren. Reoltransportøren fører herefter reolen frem til reoltømmeren. Der er mulighed for at have en buffer på to reoler før reoltømmeren.

Reoltømning

Når reolen er placeret i tømmeren af reoltransportøren, løftes reolens udsvømningsgitter
op.
Elevatoren med pusher bevæger sig til den hylde, der automatisk er valgt til tømning. Elevatoren med ostetransportøren bevæger sig ligeledes til den hylde, der skal tømmes. Når begge elevatorer er i position, skubber pusheren en række ost ud på ostetransportøren. Ostetransportøren bevæges så lidt sideværts, så der skabes en afstand mellem ostene på transportøren og den sidste række oste på reolen. Elevatoren med ostetransportøren bevæger sig i position ud for ostetransportøren til pakkeriet, og afleverer ostene til denne transportør. Elevatoren med ostetransportøren bevæger sig igen til den hylde der skal tømmes, for at modtage en række oste mere. Når der er foretaget to skub, er hylden tom og elevatoren med pusher bevæger sig til den næste hylde der skal tømmes. Denne procedure gentager sig indtil reolen er tømt. Reolen overføres nu til reolvaskemaskinen, hvor reolen bliver vasket og herefter er den klar til brug igen.

Videoer

Reol tømmelinje